αντιγραφα ασφαλειας προσβαση online

αντιγραφα ασφαλειας προσβαση online

Αντιγραφα ασφαλειας προσβαση online. Στο προηγούμενο άρθρο αρχικό πλάνο αντιγράφων ασφαλείας, υποδείξαμε πως με μερικά βήματα μπορεί να ξεκινήσουμε να παίρνουμε με ασφάλεια τα δεδομένα μας εκτός υπολογιστή, άρα και εκτός εταιρικού περιβάλλοντος, στο σύννεφο. Έχουμε πάρει αρχικά τα παρακάτω αρχεία ως παράδειγμα.

αρχεία προς αντιγραφή

Ασφαλές αντίγραφο αρχείων μας στο σύννεφο


Σε μεταγενέστερο χρόνο τα περιεχόμενα των αρχείων άλλαξαν αλλά κάποια στιγμή αντιλαμβανόμαστε ότι έχει χαθεί κάποια παράγραφος ή και κάποια σελίδα και θέλουμε να ανατρέξουμε στο ιστορικό για να δούμε τις προηγούμενες εκδόσεις των αρχείων μας.
Πηγαίνοντας στην διεύθυνση που σας παρέχουμε κατά την εγγραφή σας για τα αντιγραφα ασφαλειας προσβαση online και εισάγοντας username & password έχετε άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας σε πραγματικό χρόνο.

 

αντιγραφα ασφαλειας προσβαση online

Aντιγραφα ασφαλειας προσβαση online


Επιλέγοντας να πάρουμε ένα αρχείο από τα ήδη αποθηκευμένα αντίγραφα μας αρχικά θα μας ζητηθεί o κωδικός κρυπτογράφησης του αρχείου ο οποίος είναι ένας, μοναδικός, και έχει οριστεί στο αρχικό πλάνο αντιγράφων ασφαλείας . Χωρίς τον κωδικό αποκρυπτογράφησης το αρχείο είναι άχρηστο και δεν μπορεί να ανοίξει.

 

Ανάκτηση αρχείου online με χρήση κωδικού κρυπτογράφησης

Ανάκτηση αρχείου online με χρήση κωδικού κρυπτογράφησης

Διαθέσιμες αποθηκευμένες εκδόσεις αρχείων

Διαθέσιμες αποθηκευμένες εκδόσεις αρχείων


Μόλις εισάγουμε τον κωδικό κρυπτογράφησης, πατώντας πάνω στα versions σε κάποιο αρχείο οι διαθέσιμες εκδόσεις αρχείων εμφανίζονται.
Πατώντας download, δεξιά μπορούμε να επιλέξουμε και να κατεβάσουμε μία ή όλες τις εκδόσεις του αρχείου εφόσον απαιτούνται.

Η ανάκτηση αρχείου online είναι πολύ χρήσιμη για περιπτώσεις που έχουμε ένα αντίγραφο, βρισκόμαστε εκτός χώρου εργασίας και έχουμε άμεση ανάγκη ανάκτησης. Διαφορετικά, και εφόσον είμαστε στον χώρο εργασίας μας μέσω της εφαρμογής backup, επιλέγοντας Backup Storage, έχουμε σε πραγματικό χρόνο την δυνατότητα άμεσης ανάκτησης αρχείων.
Στο επόμενο άρθρο θα επιδείξουμε πως μπορούμε να κάνουμε επαναφορά αρχείων μέσω της εφαρμογής μέσα από τον υπολογιστή μας.

 

Backup Storage

Backup Storage - απευθείας σύνδεση με τον προσωπικό χώρο μας στο Cloud

 

 

Comments are closed.