secure online backup

secure online backup

Αρκετοί πελάτες πριν δοκιμάσουν το cloud backup ανησυχούν για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των αρχείων τους, δηλαδή κατά πόσο είναι ασφαλές, secure online backup.
Στο cloud backup, στις ποιο πολλές των περιπτώσεων μπορεί να βρει κάποιος με μια απλή αναζήτηση στο internet αρκετές υπηρεσίες που μπορούν να παρέχουν δωρεάν χώρο, μερικά GB's.
Παρόλα αυτά, τα αρχεία τους δεν είναι κρυπτογραφημένα στο σύννεφο, έτσι δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα της αποθηκευμένης πληροφορίας μιας επιχείρησης.
Το secure online backup της IT-Advisor, κάνει κρυτογράφηση στα αρχεία σας πριν αυτά ανέβουν στο cloud, με ισχυρό κλειδί 256 bit AES. Τι σημαίνει αυτό;

secure online backup

secure online backup

Η κρυπτογράφηση 256 bit AES είναι μια πλέον standard διαδικασία. Χρησιμοποιείται παγκόσμια από επιχειρήσεις έως και κυβερνήσεις για κρυπτογράφηση αρχείων. Το κλειδί κρυπτογράφησης αποτελείται από 256 bits. Αυτό σημαίνει ότι το κλειδί το οποίο μπορεί να αποκρυπτογραφήσει κρυπτογραφημένα αρχεία αποτελείται από 256 1s η 0s.
Για να μην μπαίνουμε στον κόπο να αναφέρουμε μαθηματικές πράξεις, ένας δυνατός υπολογιστής για να σπάσει τα μισά από τα 255 bits κλειδί κρυπτογράφησης θα χρειαστεί κάποια εκατομμύρια χρόνια. Συνεπώς η ιδιωτικότητα των αρχείων σας είναι απαραβίαστη στο σύννεφο. Αυτό σημαίνει ότι εάν για κάποιο λόγο χαθεί ο κωδικός κρυπτογράφησης που έχετε εισάγει κατά την διάρκεια δημιουργίας πλάνου backup καθιστά άχρηστα τα αρχεία ακόμα και για εσάς.
Η ιδιωτικότητα των αρχείων σας είναι και παραμένει ασφαλισμένη στο cloud. Επιπλέον παρέχεται και η δυνατότητα να κρυπτογραφούνται και τα ονόματα των αρχείων.

Comments are closed.