Cloud Backup για μικρες και μεσαιες επιχειρησεις

Cloud Backup

Τo cloud backup, αντίγραφα ασφαλείας επιχειρήσεων στο σύννεφο, των συστημάτων και των σταθμών εργασίας, αποτελούν στρατηγικής φύσης και καίριας σημασίας επιλογή , για κάθε σύγχρονη επιχείρηση, οποιασδήποτε μορφής.
Επικοινωνήστε μαζί μας. Δωρεάν μελέτη και προσφορά

Ποια ειναι η τρεχουσα κατασταση

Δείτε την παρουσίαση

Η διαμόρφωση αντιγράφων ασφαλείας συντελείται κατά συντριπτική πλειοψηφία σε τοπικό επίπεδο, στην έδρα της επιχείρησης και μόνο. Το 99% των εγχώριων επιχειρήσεων (ατομικών ή εταιρικών σχημάτων) δεν διαθέτει μηχανισμό λήψης , τήρησης και διαφύλαξης αντιγράφων ασφαλείας σε εφεδρικά cloud storages (αποθηκευτικά νέφη , «σύννεφο»). Ωστόσο, αυτή η πρακτική, συνεπάγεται ότι σε περίπτωση ολικής καταστροφής (π.χ. σεισμού , πυρκαγιάς κ.ά.), κλοπής ή αδυναμίας πρόσβασης στον φυσικό χώρο εργασίας για οποιοδήποτε λόγο ανωτέρας βίας, η επιχείρηση μετά βεβαιότητας θα αδυνατεί να λειτουργήσει ομαλά , θα απομακρυνθεί από τον στόχο της, ενώ δεδομένα θα διακινδυνεύσει απώλεια εσόδων και επιπλοκή στις σχέσεις της με τους πελάτες, προμηθευτές και γενικότερα τους τρίτους.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία cloud backup για επιχειρήσεις στις συχνές ερωτήσεις μας.

Τι πρεπει να γινει

cloud backup

Cloud Backup

Η σύγχρονη ιστορία και οι απαιτητικές συνθήκες εργασίας , υποδεικνύουν ότι κύριο , βασικό μέλημα κάθε οργανισμού , εταιρείας, επιχείρησης , ανεξαρτήτως μεγέθους και προσωπικού, πρέπει να είναι η διασφάλιση της καθημερινής παραγόμενης δουλειάς (αρχεία και βάσεις) , η ταυτόχρονη και ασφαλής διαφύλαξή της σε περισσότερους από έναν χώρους ,δημιουργώντας ένα ή και παραπάνω εφεδρικά αντίγραφα.

Τι παρεχουμε

cloud backup

cloud backup

H IT-Advisor παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση cloud backup σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις κάθε μορφής μελετώντας τις εκάστοτε ανάγκες, σχεδιάζοντας την υλοποίηση αντιγράφων - Cloud Backup σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και με τα δεδομένα κάθε επιχείρησης. Άπαξ της ολοκλήρωσης του cloud backup εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα και η προσβασιμότητα των δεδομένων των πελατών από οποιοδήποτε σημείο και σε οποιονδήποτε χρόνο.

H δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας - cloud backup καθορίζεται και διαμορφώνεται από τον τύπο και την συχνότητα των αντιγράφων, το είδος και την ταχύτητα του υλικού εξοπλισμού καθώς και από τον όγκο των δεδομένων που επεξεργάζονται, καταχωρούνται και αποθηκεύονται σε καθημερινή βάση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Η IT-Advisor διαθέτει πλήθος εξειδικευμένων λύσεων κι επιλογών , έτσι ώστε τα αρχεία των πελατών της να είναι πάντοτε και απολύτως ασφαλή από άστοχη χρήση υπαλλήλου, αστοχία υλικού (δίσκος), μόλυνση από ιούς (ransomware), απρόβλεπτες φυσικές καταστροφές ή κοινωνικές διαταραχές , και εν γένει από αδυναμία φυσικής πρόσβασης στον χώρο και στην έδρα ή σε οποιοδήποτε παράρτημα της επιχείρησης.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Cloud Backup


Η υπηρεσία κατ’ απαίτηση του πελάτη, μπορεί να συνδυαστεί με την δημιουργία ενός εφεδρικού πανομοιότυπου, μικρότερης η ιδίας κλίμακας ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος στο cloud, ως cloud backup μηχάνημα το οποίο θα ενημερώνεται περιοδικά για τις όποιες αλλαγές/προσθήκες που συντελούνται κατά την πρόοδο των εργασιών και θα λειτουργεί μόνο σε περίπτωση αδυναμίας πρόσβασης για οποιαδήποτε αιτία στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Το κόστος απόκτησης και διατήρησης ενός cloud datacenter σ’ αυτήν την περίπτωση, κρίνεται ασήμαντο σε σχέση με την απόλυτη ασφάλεια και την πολύτιμη διευκόλυνση που μπορεί να σας προσφέρει σε περίπτωση αντιμετώπισης σχετικού κινδύνου.

τι προσφερουμε

Η IT-Advisor σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία εξειδικευμένου λογισμικού για αντίγραφα ασφαλείας στο «σύννεφο» , προσφέρει εγγυημένες λύσεις στα παραπάνω προβλήματα και εξαφανίζει τις σχετικές συνέπειες από τον κίνδυνο του απρόοπτου, τον οποίο αντιμετωπίζει καθημερινώς ο κάθε επιχειρηματίας , η κάθε επιχείρηση, και τον οποίο δυστυχώς υποβαθμίζει για λόγους άγνοιας ή από φόβο κόστους, σε βάρος και με κίνδυνο της ίδιας της επιχειρηματικής προσπάθειας.

Σας προσφέρουμε με γνώση, εμπειρία και εξειδίκευση , λογισμικό (online backup), το οποίο λειτουργεί όπως ακριβώς το παραδοσιακό backup, με την ουσιώδη διαφορά και το ασύγκριτο πλεονέκτημα ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο «σύννεφο», διαδικτυακά , χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο απώλειας , καταστροφής ή πρόσβασης από τρίτους.
Τα δεδομένα σας στο «σύννεφο» τηρούνται και διαφυλάσσονται κρυπτογραφημένα , με μοναδικό κωδικό ασφαλούς πρόσβασης , που ορίζετε και γνωρίζετε μόνο εσείς. Με τον τρόπο αυτό είναι απολύτως αδύνατο να διαβαστούν , αλλοιωθούν, διαγραφούν , υποκλαπούν κλπ ,από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν γνωρίζει τον οριζόμενο κωδικό πρόσβασης.

προσβαση στο cloud backup

Εσείς μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας με τρεις τρόπους :

  • Μέσα από την διαθέσιμη εφαρμογή η οποία εγκαθίσταται στα συστήματά σας.
  • Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο γραφείο σας, χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση στο internet (παρέχεται από την ΙΤ-Advisor )
  • Μέσω κινητού τηλεφώνου.

Υπηρεσιες IT-Advisor για το cloud backup:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής των αντιγράφων ασφαλείας σας.
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (συμμετοχή πελάτη).
  • Καθημερινή παρακολούθηση των αντιγράφων ασφαλείας σας μέσω του δικού μας portal.
  • Καθημερινή αναλυτική ειδοποίηση για το status των αντιγράφων σας μέσω email.
  • Τεχνική υποστήριξη , στην έδρα σας ή απομακρυσμένα , όπου κι όποτε απαιτηθεί, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.
  • Online πρόσβαση στα αρχεία σας.
  • Δείτε τις Cloud Backup εκδόσεις που διαθέτουμε αναλυτικά

Καλέστε μας για να μελετήσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας κάνουμε την προσφορά μας, για να διερευνήσουμε το ενδεχόμενο μιας αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία στις συχνές ερωτήσεις, απαντήσεις.

Για την ΙΤ – ADVISOR

Ευστράτιος Μισινέζης

Επικοινωνία:

Comments are closed.